fredag 11 augusti 2017

Everything Art's online inspirationskurs Art jar - juli

Inspirationen i Art jar består av texter som dikter, men också faktatexter. Det kan också vara i form av musik eller bilder och tavlor. För att inte berätta för mycket så berättar jag inte exakt vad det är som inspirerar mig. Det innebär att det jag visar kan verka långsökt till temat, men det är det inte när man har lästa hela instruktionen.

Art jar är 13 veckor lång. Så här långt har det varit en Art jar spring (13 veckor) och så Art jar summer (också 13 veckor) som pågår några veckor till. Vad det innebär kan man läsa om på Everything Arts webbsida.

Första veckan i juli var inspirationen Passion for life och det här var vad jag kom att tänka på när jag läste instruktionernaAndra veckan i juli var inspirationen Into the woods. I en mening stod det forest bathing och jag kom då att tänka på John Bauers illustration med prinsessan Tuvstarr.Tredje veckan i juli var inspirationen Vitamin Sea och jag kom att tänka på en segelbåt på havet. Nu vet jag inte om det här ser ut som en segelbåt, men så här blev bilden i alla fallFjärde veckan i juli var inspirationen Written in the stars. Jag har ju redan gjort några galaxer tidigare i år men gjorde ännu en och tänkte att jag skulle få in Aquarius i den, men mitt skvättande bildade inte rätt stjärnor. Så istället skrev jag dit första versen av låten Aquarius från musikalen Hair. Det visade sig att några av de som följer mig på Instagram fick låten på hjärnan efter det.Femte veckan i juli var inspirationen Lazy summer days. Bland den inspiration som ingick den här veckan så fanns en länk till #julias_cups på Instagram. Jag kan verkligen rekommendera alla som gillar vackra fotografier detta. Min sida från veckans inspiration blev den här sidan


Inga kommentarer: