onsdag 14 juni 2017

Mini art journal

Kasia Avery på Everything Art hade en lektion om att göra mini art journals. Jag gjorde en liten art journal till kursen, men inspirerades till att göra ytterligare en mini art journal.

Själva art journalen som är 8,5 * 6,5 cmInnehållet i min lilla art journal är små provbilder av olika filmer från YouTube med Marta Lapkowska. Varje bild har en länk som leder till Martas film.

Den här är en bakgrund av vattenfärger och sedan målar man blommorna i akrylfärg med en topsFör att få till de här blommorna så ska man använda sig av en toapappersrulle och akrylfärgerHär skulle man göra en abstrakt målning med akrylfärger med hjälp av toapappersrulleDen här är gjord genom att man har två färger med akrylfärg på penseln samtidigtHär handlar det om att använda sig av sin glue gun och sedan färga limmet med akrylfärgDet här ska föreställa en galax gjord med vattenfärgerDen här är cirklar som man sätter lite vattenfärg på och sedan sprider ut med ännu mer vattenDen här skulle man använda en diskborste när man målade sin blomma. Susanne hade köpt en liten rund diskborste men tyckte inte att det funkade bra så hon gav mig borsten och så här blev min bild


Inga kommentarer: