tisdag 19 november 2013

Scraptastic

För ett år sedan såg jag att det var ett evenemang i Belgien med workshopar. Tänkte inte så mycket på det då, men i somras så hintade Graphic 45 om att de skulle vara med i år. Jag läste och önskade och funderade och önskade och pratade med yngsta dottern som tyckte att jag borde. Till slut pratade jag också med maken och han tyckte också att jag skulle åka. Så sista helgen i oktober tog jag mod till mig och drog iväg till Belgien. Under helgen var jag med om 6 olika workshopar som var och en kommer som egna inlägg senare.

Vi var några som blev hämtade på flygplatsen med minibuss (Ania D från Irland, Minna E och Elina S från Finland, Cecilia GJ från Norge och jag). Vi kom fram ungefär en timme innan det började och togs emot på en gång. Ja, Ania fick ju kasta sig in i sitt klassrum och börja förbereda sin första workshop.Gerry, som redan var där kom ut och hälsade på mig.

På kvällen när vi checkade in visade det sig att några av deltagarna inte fått något rum trots att de hade bekräftelser. I restaurangen pratade man inte engelska och dessutom var de ganska otrevliga. När vi checkade ut var det några som fick höra att de skulle betala mer för sina rum än avtalat från början. Frukostarna serverades en halvtimme innan workshoparna startade. Allt som allt kan man gott säga att organisationen av själva träffen samt hotell och restaurang inte var den bästa.

Däremot var alla workshoparna jättebra och trevliga. Lärarna var jättetrevliga.

Vi fick transfer tillbaka till flygplatsen med några få minuter till godo.

Här kommer ett par bilder som Gerry har tagit på mig

Inga kommentarer: