torsdag 18 februari 2016

Scrapträff med gänget

I helgen hade jag några kompisar hemma och jag hade tagit fram en uppgift åt dem.

Innan de kom hit fick de veta att de behövde ett vitt cardstock och att de strax innan de åkte till mig, skulle titta igenom sina papper och plocka upp det första som ögonen fastnade på. Utifrån det pappret skulle de sedan plocka till 2-4 matchande papper samt blingbling.

När de kom visade jag skissen som skulle användas som inspiration och det hade litet alla hjärtans dag-tema. Skissen hade jag hämtat från Ulrikas blogg.

Sedan fick de varsin post-it lapp där de skulle skriva ner 5 saker som en fortsättning på strofen "Just idag är jag". Titeln på layouten de skulle skapa skulle vara "Just nu". Båda är teman från melodischlagerfestivalen.

Därpå berättade jag att fotot på layouten skulle vara en selfie. Efter litet knorrande så togs det selfies och jag skrev ut korten i svartvitt enligt önskemål, utom mitt som är i färg.

Då de hade fått alla instruktioner så satte vi igång med att göra våra layouter.

Efteråt fotade jag alla layouterna och satte samman i den här PL-sidan. Där kan man se hur olika man kan tolka en skiss och hur olika de blir även om alla har samma instruktioner.Och här syns min layout bättre.
Inga kommentarer: