måndag 5 oktober 2015

Touchy Feely (Texture)

Temat i maj handlade om textur av olika slag och det här blev en riktig utmaning, så jag var inte klar med maj månad förrän i augusti.

Art Challenge: Fabric och Journal Prompt: The Fabric of Your Life. Jag hittade lite spets när jag städade ut hos mina föräldrar. En av dem tog jag och klippte till i 6 korta bitar. De här bitarna färgade jag sedan i rödbeta, rött te, grön te, svart te, gul lök och blåbär. Till slut limmade jag fast dem på ett papper och satte detta i min art journal.Så här togs det emot på Facebook:Art Challenge: Stitching och Journal Prompt: All that I'm after is life full of laughter. Jag höll mig för skratt när det gäller den här. Jag rev bitar av canvas i bitar och sydde på symaskinen. Sedan färgade jag dem med sprayfärg innan jag limmade fast dem på ett papper. Det såg inte klokt ut, så jag tog en stencil och kladdade på en massa gesso. Det blev bättre, så jag passade på att måla med vattenfärger på den också.
Så här togs det emot på Facebook:Art Challenge Modeling Paste och Journal Prompt: Rising to the occasion. Modeling paste har jag använt tidigare så jag tog en stencil och kladdade på pastan på ett papper. Sedan målade jag med guld och grönt på den. Den blev inte alls vad jag hade hoppats tyvärr.
Så här togs det emot på Facebook:Art Challenge: Cheesecloth och Journal Prompt: Say cheese. Jag tog gasbinda och färgade med bläck. Sedan tog jag två chipboardfigurer och målade med guldfärg. Bakgrunden målade jag med akvarellpennor, för att få fram en badstrand. Gasbindan lindade jag runt de båda chipboardfigurerna och sedan limmade jag fast dessa på min bakgrund. Det här är nog den utmaning jag tycker bäst om den här månaden.
Så här togs det emot på Facebook:Art Challenge: Textured Paper och Journal Prompt: I'm So Not Feeling It! Ja, den här känner jag inte alls för. Jag fixade till en bakgrund som blev alldeles för färggrann. Jag klippte ut en massa blommor från färgat wellpapp och limmade fast det. Ja, resultatet talar verkligen inte till mig.
Så här togs det emot på Facebook:Precis som med de andra månaderna så har jag gjort en samlingssida med utmaningarna. Den här gången skulle det se ut som de första vårblommorna.

Inga kommentarer: