måndag 31 augusti 2015

På kurs med Becky Higgins

Sista lördagen i maj fick jag tillfälle att träffa och prata med Becky Higgins. "Skaparen" av Project Life. På förmiddagen var det en tvåtimmars Exclusive. Ett tillfälle att prata enskilt med Becky och visa upp vad man har gjort och ställa frågor man har. Vid detta tillfälle var vi bara tre elever, så efter en halvtimmes introduktion så fick vi ca en halvtimme var på tu man hand med Becky.

Becky kollar i min pärmBecky hittade två saker i min pärm som hon fotade av och la upp både på Facebook och på Instagram.

Jag sa till Becky att jag tycker att jag har snöat in att sätta korten i fickorna på ett och samma sätt, så Becky satte sig bredvid mig och ville se vilka foton jag skulle jobba med. Utifrån de bilderna tog hon fram två fickor och placerade ut mina foton.Jag fyllde sedan på med de kort som vi fick och så här blev då uppslaget.

Det vi fick under kursen var en pärm, fotofickor, ett core kit, dekorationskit, journalingkort och pennor.Efter kursen gick jag iväg och åt lunch. Samtidigt gjorde jag en snabb project life sida i appen.På eftermiddagen var det mer en föreläsning - Classroom - om hur Becky började med scrapbooking och så småningom kom på Project Life konceptet, även om vi här också kunde ställa frågor.

Becky in actionÄven här fick vi en goodie bag. Den innehöll en mindre pärm med extra fotofickor samt ett dekorationskit.Den som anordnade detta var Cicci på Ciliinpapers och Designinpapers. Här fotograferar hon oss som lyssnade.


Inga kommentarer: